Object 1002

2
2
Appartement Jan Thiel
Verkoopprijs (K.K.) ANG 915.139

Omschrijving

REF1002

Dit geweldige vakantie appartement welke geschikt is tot 4 personen. Het appartement ligt direct aan zee op de begane grond van een appartementen complex in Jan Thiel.

U heeft woont letterlijk op het strand. Het ruisen van de golven heeft een een zeer rustgevende werking om volkomen tot rust te komen. Een verblijf in dit appartement geeft u het ultieme vakantiegevoel. Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer als een eigen appartement van worden afgesloten van de centrale woning indien u dit wenst, er zijn namelijk 2 ingangen. Er zijn 2 badkamers waarvan de badkamer in de master bedroom is voorzien van een jacuzzi. De living heeft schuifpuien naar het overdekte terras welke voorzien is van een loungesit en eettafel. Zowel de slaapkamers als de woonkamer zijn voorzien airconditioning.

U heeft uw eigen privé strand letterlijk voor je deur. U loopt zo de woning uit het strand op. Het strand is voorzien van palappa parasols en het appartement heeft zijn eigen strandbedden beschikbaar.

Op het resort is ook een prachtig gemeenschappelijk zwembad aanwezig met buitentoilet, buitendouche en strandbedden.

Het gehele resort ligt werkelijk op een unieke locatie in zee. Het complex heeft 24 uurs bewaking en is geheel omheind.

Op 2 minuten lopen bevinden zich restaurants en barretjes, een surfgelegenheid, en watersportmogelijkheden.

Jan Thiel Beach met zijn vele restaurants, AH supermarkt, een Casino en winkeltjes ligt op ingeveer 2 minuten autorijden.

Kenmerken

Airconditioning
22 km
0 km
12 km

Contact